0751841307 contact@mattehnical.ro

Dani Brum-Modernizare Utilajului de Șlefuit Lemn-

Suntem mândri să vă prezentăm rezultatele proiectului nostru din cadrul Departamentului de Inginerie Tehnică, un proiect ce a avut drept obiectiv îmbunătățirea unui utilaj pentru prelucrarea lemnului.

Etapa 1: Prelucrarea Datelor și Crearea Modelului 3D

Pentru a înțelege în detaliu structura și funcționalitatea utilajului de șlefuit lemnul, am preluat meticulos cotele fiecărei piese. Acest proces a dus la crearea unui model 3D detaliat al utilajului, oferind o imagine detaliată asupra fiecărui component.

Etapa 2: Analiză și Optimizare Continuă

Modelul 3D a fost discutat în detaliu de echipa noastră cu clientul pentru a identifica îmbunătățirile necesare. Cu feedback-ul primit, am ajustat cerințele inițiale și am identificat soluții eficiente pentru optimizarea ansamblurilor, inclusiv identificarea unor piese care pot fi procurate de la furnizori pentru a reduce costurile de producție.

Etapa 3: Optimizare și Documentație Tehnică

După atingerea soluției finale, am efectuat o optimizare detaliată a ansamblurilor și am întocmit o documentație tehnică exhaustivă pentru fiecare reper și ansamblu. Fiecare piesă din sheet metal a fost însoțită de o desfășurată în format DXF, asigurând o implementare precisă în procesul de fabricație.

Etapa 4: Centralizarea și Suport pentru Achiziții

Pentru a facilita echipa de achiziții, am realizat o centralizare atentă a fiecărui reper, oferind o perspectivă panoramică asupra necesităților și specificațiilor. Această centralizare a contribuit semnificativ la eficientizarea procesului de achiziții.

Proiectul nostru nu numai că a dus la îmbunătățirea esențială a utilajului de șlefuit lemnul, dar a adus și o optimizare semnificativă a costurilor de producție. Suntem dedicați furnizării de soluții inovatoare și eficiente în domeniul tehnic și suntem încântați să prezentăm rezultatele acestei colaborări fructuoase.

about Lucreaza cu noi

Începeți un proiect cu MATTEHNICAL
Ai o idee? Hai să discutăm!

Suna-ne sa avem o discutie! 0751841307 Contactati-ne acum prin formularul de contact